Mayerline film noir hero image

Film Noir

De garderobe van een filmster

Is er iets tijdlozer dan een stijlvol zwart-wit silhouet? De glamour van heldinnen van het witte doek als Lauren Bacall en Ingrid Bergman vertaalt zich dit najaar in een grafische collectie vol verwijzingen naar de stijlkeuzes in de hoogdagen van de film noir.

Naar de collectie

Laat je inspireren

Film Noir look

Een eenvoudige witte blouse met een zwarte pantalon en een paar klassieke pumps is een tijdloze look. Deze outfit getuigt van stijl, gecombineerd met een ongezien draagcomfort.
Shop deze look

Film Noir look

Een staaltje klasse hand in hand met een hoogstaande stoffentechniek: dit zwarte, geklede silhouet in revolutionaire scuba stretchstof met laser cut kant-effect is flatterend en subtiel.
Shop deze look

MAAK KENNIS MET HET GRAFISCHE ZUSJE VAN DE PIED-DE-POULEPRINT

Scuba Dooby Doo

De revolutionaire scuba-stof sluipt sinds een aantal seizoenen in de collecties. Scuba is een materiaal dat je normaal associeert met surfpakken, maar tegenwoordig ook in een lichtere (maar zeker zo stevige) versie tegenkomt in de couture. Mayerline presenteert de scuba-stretchstof, in een ‘upscale’-kantlook met ‘lasercut’-techniek. De mouwen en zoom zijn handgesneden op maat.

4 manieren om het beste uit scuba te halen:

  • Scuba is een stretchstof met een aangename look & feel. Het voordeel van deze stof is dat ze ‘body’ heeft. Het is een stevig materiaal dat schoonheidsfoutjes zoals een buikje camoufleert. Belangrijk is ook dat scuba niet kreukt.
  • Wanneer je opteert voor een totaallook in deze sportieve stof ga je best voor een jurk of silhouet in dezelfde kleur. Zwart met een kantlook is de perfecte keuze voor wanneer het wat chiquer mag.
  • Voor een moderne, dagdagelijkse look combineer je jouw scuba-top met een jeans. Een paar sneakers eronder voor wat extra comfort, of anders een ’kitten heel’, die zeker zo leuk staat.
  • Hetzelfde geldt voor een rok in dit vernieuwende materiaal: die kokerrok in kantlook staat fantastisch in combinatie met een eenvoudig wit T-shirt. Een witte geklede blouse kan dan weer voor op het werk of wanneer het wat formeler moet. Monochroom blijft een grote hit.

Scuba stof