• Gratis levering in België vanaf € 50
  • Gratis en makkelijk terugsturen
  • Veilige betaling
The Color challenge

Bekijk de Making of-video

test

>

Lezeres Inge Cools
  • Leeftijd: 53 jaar
  • Job: juf van de derde kleuterklas
  • Mama van Kevin (28), Kaya, (25) & Bjorn (18)
  • Plusmama van Charlotte (24) & Marie (22)
  • Stijl: casual & black

Inge: "Ik hou best wel van kleur. Soms probeer ik eens een roze of witte jurk. Maar net voor ik de deur uitga, trek ik toch weer snel iets zwarts aan."


15% kleur: zwart met kleuraccenten

Dit vindt onze styliste: "Kies je voor één kleur, voorkom dan dat je van je figuur één groot vlak maakt. Hier onderbreek ik het zwart van de getailleerde jumpsuit van Améline met het eigentijdse, levendige Classic Blue, dé kleur deze zomer. Door de taille en de hals te accentueren, krijg je een dynamisch, gestroomlijnd figuur."

>

40% kleur: zwart met gekleurde print

Dit vindt onze styliste: “Deze look valt binnen Inges comfortzone: de outfit is overwegend donker en de kleuren zijn ver van haar gezicht. Op die manier kun je spelen met een gedurfde print en opvallende kleuren. Ook de handtas geeft een kleurrijk accent aan de outfit.”


Inge: "Deze print fleurt heel mijn look op. Mijn favoriete zwart wordt zo een stuk speelser."

40%
75% kleur: kleur met een zwart accent

>

75% kleur: kleur met een zwart accent

Dit vindt onze styliste: Hier draaien we de rollen om en gaan we een overwegend kleurrijke outfit breken met een zwart accent. De elegante cardigan zwakt de gewaagde look af én brengt zo de hele outfit in balans. Ook de match tussen de cardigan en de donkere strepen in de broek zorgen voor een evenwicht.”


Inge: "De elegante cardigan zwakt de gewaagde kleurenmix af én brengt de outfit in balans."

>

100% kleur: verrassend in korengeel

Dit vindt onze styliste: “Bij deze kleurrijke look kozen we voor vrij gedempte tinten roze en geel die verrassend mooi combineren met elkaar. De felgele blazer geeft het geheel punch. Deze outfit haalt Inge uit haar comfortzone zonder te knallen.”


Inge: "Nooit gedacht dat al deze kleuren zo mooi zouden matchen."

100% kleur: verrassend in korengeel