• Gratis levering in België vanaf € 50
  • Gratis en makkelijk terugsturen
  • Gratis retour in de winkel

Als Belgisch modehuis kondigt Mayerline met trots de eerste fashion collab aan met een Belgische designer. Dat het gaat om een vrouwelijke onderneemster die andere vrouwen steunt, is beslist geen toeval, aangezien Mayerline staat voor ‘women empowering women’.

Onderneemster Ellen Kegels, het gezicht achter het Belgische merk LN Knits, creëerde voor Mayerline een collectie breigoed uit duurzame en biologische alpacawol. Samen met haar mama komt ze van tussen de wol en tonen ze het resultaat in onze fotoshoot.

>> Ontdek de Ellen Kegels x Mayerline collectie

Bekijk de collectie-video

>

OVER HET BREIGOED VAN ELLEN KEGELS

Wat is de succesformule achter je ultrazacht breigoed?

“Mijn breigoed wordt gemaakt uit Peruviaanse baby alpaca, één van de zachtste en fijnste wollen ter wereld. Hij is van hoge kwaliteit en is thermoregulerend, waardoor je het nooit te warm of te koud hebt.
Alpaca haartjes zijn ook antiallergeen en dus buitengewoon lief voor je huid. Baby alpaca verwijst naar de wol van het zachtste deel van het lichaam, de buik, van een volwassen alpaca.
Naast de wol zorgt ook het handwerk voor een ongelooflijk product.”
>> Shop de trui met rolkraag en witte cardigan
>> Shop de mantel met franjes
>> Shop de wollen cape met bindlint
>> Shop de shacket in ribfluweel
>> Shop de kaki broek in faux leer

>

Je bent een straffe onderneemster met het hart op de juiste plaats. Zo heb je niet alleen passie voor de natuur, maar ook voor mensen.

“Ik vind het belangrijk dat mijn breigoed ook ethisch verantwoord is. Zo werken we samen met lokale fair trade leveranciers en geven we meer dan 350 Peruviaanse vrouwen werk tegen een eerlijk loon.
Verder bieden we hen ook extra voordelen als kinderopvang en proberen we hen via empowerment te motiveren om recht in hun schoenen te staan. Dat doen we in samenwerking met Solid International.
En collectie na collectie zien hoe hun levensomstandigheden erop vooruit gaan…Ja, dat vind ik hartverwarmend."
>> Shop de knitwear van Ellen Kegels
>> Shop het denimshirt met pofmouw van Améline