• Gratis levering in België vanaf € 50
  • Gratis en makkelijk terugsturen
  • Gratis retour in de winkel
>
>

Voor onze zomercollectie kiest Mayerline voor een sprankelende collab met Marylène Madou. Met alle ingrediënten die wij als Belgisch modemerk belangrijk vinden: Belgisch craftmanship & vrouwelijk talent, dat garant staat voor kwalitatief en duurzaam design.

Samen met Marylène Madou is ons designteam tot een stijlvolle, kleurrijke capsulecollectie gekomen, met prachtige handgetekende prints - gegoten in een perfecte pasvorm, voor sprankelende vrouwen die met flair en ongedwongenheid de lente in stappen.

WIE IS MARYLÈNE MADOU?

Na een opleiding in textiel startte de Limburgse Marylène Madou (28) vijf jaar geleden haar eigen, gelijknamige modelabel.
Haar doel? Kleur brengen in een grijs landschap, door uitzonderlijke tinten en prints te creëren.
Inspiratie daarvoor vindt ze op de meest uiteenlopende plaatsen. Niet in het minst in de natuur, maar evengoed op het internet en in oude encyclopedieën.

Shop de collectie

Voor de Mayerline collectie vond Marylène inspiratie in verhalen van kunstenaars die naar het zuiden van Frankrijk trokken om er in de natuur te gaan schilderen.
Samen met ons designteam zocht ze naar de juiste interpretatie, waarbij het belangrijk was dat de prints op de mooiste manier overkwamen op de kledingstukken.
Marylène’s favoriete stuk? De witte jurk met oranje bloemen- en flamingoprint, die je kan losknopen en dragen als kimonojas.

Marylène: “Het is vaak een specifiek beeld dat mijn aandacht trekt. Een dier, een vaas, een vorm of een kleurencombinatie in een schilderij. Ik heb een fascinatie voor historisch textiel en unieke objecten, zoals opgezette vogels en designobjecten. Die combineer ik dan met elementen die mij na aan het hart liggen, zoals familietuinen of mijn hond. Prints geven me de mogelijkheid om mijn eigen wereld te creëren en die dan ook te dragen.”

Bekijk de Making of-video