Korte cardigan met lurex

139,00 €
 • Deze luxueuze korte cardigan met lurex is ideaal om op een stijlvolle jurk te dragen maar ook op een sportieve broek doet hij het goed. Hij kan open gedragen worden maar sluit ook met twee knopen bovenaan.
  Tip: sluit enkel de tweede knoop voor een Jackie O-look.
  Lengte: 48 cm.
  Naam van het model: Batias.
  Samenstelling: 46% Wol 46% Acryl 5% Polyester 3% Metaldraad

 • Levering in één van onze winkels

  We brengen u op de hoogte van zodra uw bestelling klaarligt in de Mayerline winkel van uw keuze. We houden uw bestelling 7 dagen opzij voor u. Tip: als u hier tijd voor hebt, kunt u uw bestelling meteen passen in de winkel.

  Levering op een door u gekozen adres door DPD.

  Na uw bestelling ontvangt u een code per mail waarmee u de levering kunt opvolgen. Bent u niet thuis bij de levering? Dan vindt u een briefje in uw brievenbus waarmee u uw pakje kunt ophalen in een DPD Parcelshop in uw buurt. Het pakje blijft er 7 dagen voor u klaarliggen, daarna wordt het teruggestuurd.

   

   

   

 • Online betalen kan met Visa of Mastercard  en verloopt geheel veilig dankzij de beveiligde SSL-procedure van Ogone.  Om te betalen, vult u op de betaalpagina het kaartnummer, de naam en de geldigheidsdatum in die vooraan op de kaart staan, evenals het controlenummer op de achterkant van de kaart als dat er staat.

Er is altijd een Mayerline winkel vlak bij U

Inno Bascule
Chaussee de waterloo 699
1180 Bruxelles (uccle)

02 347 18 22 inno.bascule@mayerline.be

Bekijk details >

Galeria Inno antwerpen
Meir 80
2000 Antwerpen

03 232 15 54 inno.antwerpen@mayerline.be

Bekijk details >