>

I DON’T WANT IT. I NEED IT!

Welke van deze must-haves mis jij nog in je herfstgarderobe?

I don’t want it. I NEED it!

De zomer is nu echt voorbij. Maar laten we dat even van de zonnige kant bekijken. Want met een nieuw seizoen komen... nieuwe kleren! Voor de stijlvolle vrouw is elke seizoenswissel een goed excuus om aan garderobe-uitbreiding te doen. En het najaar heeft zo zijn eigen essentials die we AB-SO-LUUT nodig hebben. Heb jij deze al geshopt?

Het leren jasje

Het leren jasje

Warm en cool tegelijk! Het leren jasje is de ster van het tussenseizoen. En… het maakt je vrouwelijke outfit net dat tikkeltje stoerder.

Shop leren jasjes
De cardigan

De cardigan

Thank god for cardigans! Want dankzij deze herfstessential kan je zomerjurkjes en luchtige tops nog even koppig doordragen, zonder onderkoelingsverschijnselen.

Shop cardigans
De sjaal

De sjaal

Eén van de leukste dingen aan de herfst is dat een ruime, warme sjaal dragen weer sociaal aanvaard is. Sjaals en foulards maken de meest simpele outfit compleet. Let that personality shine!

Shop onze najaarssjaals
Enkellaarsjes

Enkellaarsjes

Een beetje enkel laten zien? Dat noemen we subtiel sexy, en het kan nog in het najaar. Niets zo ideaal voor de tussenseizoenen als enkellaarsjes. Draag ze met een pantalon, skinny jeans, een rok of een jurk. Ze zijn zo veelzijdig dat je ze met alles kan combineren. De exemplaren met een opvallende print pimpen meteen je hele outfit!

Shop enkellaarsjes
De wollen trui

De wollen trui

Die wollen trui laten liggen tot de winter? Nooo! Wol is je bondgenoot bij wisselvallige temperaturen. Als het koud is, houden wolvezels je warm, en als het warmer is geven ze je de nodige koelte. Wat wil je nog meer in het meest onvoorspelbare seizoen van het jaar?

Alles over wol