• Gratis levering in België vanaf € 50
  • Gratis en makkelijk terugsturen
  • Gratis retour in de winkel

Leading ladies


Efficiënt, ambitieus en met de nodige vrouwelijke intuïtie. Deze drie straffe Belgische dames veroveren de wereld en effenen ondertussen het pad voor andere vrouwelijke ondernemers.

>

>

ELKE JEURISSEN

Expert Inclusive Leadership & Entrepreneur. Met haar project Fierce Ladies wil ze vrouwen met ambities inspireren en begeleiden.

“Wanneer ambitieuze vrouwen zich laten omringen door andere VROUWEN MET AMBITIE, dan zullen ze elkaar vooruitduwen.”

“Ik zag een heleboel getalenteerde vrouwen rondom mij stagneren op werkvlak. Vrouwen die alsmaar harder werkten en halsstarrig probeerden om nog perfecter te zijn dan ze al waren, maar geen meter vooruitkwamen omdat ze vergaten om hun aandeel op te eisen, te weinig delegeerden of onvoldoende uit hun comfortzone traden. Voor deze vrouwen richtte ik Straffe Madammen op, dat ondertussen evolueerde naar Fierce Ladies. Fierce Ladies organiseert netwerkevents met vrouwelijke sprekers - rolmodellen - die vanuit hun expertise inspireren en tonen dat het wel kàn.”

>> Lees hier het hele interview

Bekijk de Making of-video

>

MARYLÈNE MADOU

Marylène Madou heeft op haar 26ste een succesvol label dat eclectische prints creëert en een mini-collectie op de markt brengt. Ze werkt ook mee aan het ontwerp van de Mayerline-sjaals.

“Vrouwelijke INTUÏTIE is een grote MEERWAARDE in de bedrijfswereld.”


“Ik heb even in Londen gewerkt, maar nu volg ik in hartje Limburg mijn eigen pad. Mijn vriend moet wel eens lachen om mijn ongebreidelde ambitie en mijn grote dromen. Maar de drang om alsmaar te groeien is net het geheim van mijn succes. Ook vrouw-zijn zie ik als een meerwaarde. Zo heb ik al een aantal keer met succes mijn buikgevoel, mijn vrouwelijke intuïtie, gevolgd.”

>> Lees hier het hele interview

Bekijk de Making of-video

>

>

CONNY VANDENDRIESSCHE

Als medeoprichter van ‘House of HR’, Managing Director van ‘Stella P’ en een van de bezielers van ‘We are Jane’ drukt Conny Vandendriessche al ruim 25 jaar haar stempel op de Belgische ondernemingswereld. Daarbij geeft ze graag jonge, vrouwelijke ondernemers stijlvol een duwtje in de juiste richting.

“De juiste kledij helpt om je ZELFVERTROUWEN op te krikken en uit je schulp te kruipen.”

“Ik merkte al snel dat mijn vrouwelijke charme en talent om te connecteren met mensen grote troeven waren als ondernemer. We kijken als vrouw op een andere manier naar de wereld. Niet beter, wel anders: we letten meer op details, zijn doelgerichter en efficiënter - want we runnen thuis ook nog een bedrijf - en voelen de dingen intuïtief aan. Ik heb er altijd naar gestreefd om mijn vrouwelijkheid te bewaren en mode heeft daarbij een grote rol gespeeld: de juiste kledij helpt dan ook om je zelfvertrouwen op te krikken en uit je schulp te kruipen.”

>> Lees hier het hele interview

Bekijk de Making of-video