Steun jij ook mee de strijd tegen borstkanker?

In België vechten nog steeds 100.000 vrouwen en hun omgeving tegen borstkanker.

Daar komen dagelijks 29 vrouwen bij, per dag verliezen 6 vrouwen hun strijd tegen deze ziekte. Pink Ribbon is al meer dan 10 jaar actief in ons land en zet zich in voor de bewustwording rond borstkanker. De organisatie vraagt aandacht voor de ziekte, sensibiliseert voor preventie en zamelt fondsen in voor projecten die (ex-)patiënten steunen.

Bij Mayerline zien we het als onze missie om die vrouwen op elk moment stijlvol en elegant de deur uit te laten gaan.

Ons bedrijf telt maar liefst 97% vrouwelijke werknemers, dus durven we na al die jaren te stellen dat we de leefwereld van vrouwen kennen. We zijn er ons ook van bewust dat een vrouw door de jaren heen – zij met tegenzin – toegiften moet doen aan de wetten der natuur, maar dat ze daarbij geen enkel compromis wil sluiten in hoe ze voor de dag komt en wat ze wil uitstralen. En daar hebben we respect voor. Meer nog: we ontwerpen kleding die compromissen overbodig maakt. We doen dat omdat we geloven in de kracht en de fierheid van elke vrouw. Maar dat betekent ook dat we niet blind zijn voor de realiteit, en die heeft ook haar zware kanten en beproevingen. Borstkanker is daar niet de minste van. Het is een aandoening die elke vrouw precies in haar vrouw-zijn raakt. Het is dan ook vanuit onze jarenlange betrokkenheid bij alle facetten van het vrouw-zijn dat we ook weer dit jaar onze steun aan Pink Ribbon hebben toegezegd.

En daarom hebben we dit voorjaar twee sjaals in onze collectie waar een deel van de opbrengst rechtstreeks geschonken wordt aan Pink Ribbon.

<span style="display:none;">></span>

Pink Ribbon

Hoe kan jij helpen?
Koop in een van onze winkels een van deze twee prachtige sjaals.
Ze worden verkocht aan €69 waarvan €7 naar Pink Ribbon gaat.

Shop nu