Je hebt pullovers in alle kleuren

5 tijdloze klassiekers voor het najaar

Modetrends komen en gaan, maar sommige stijlen laten je nooit in de steek. Tijdloze klassiekers vormen de fundamenten van je garderobe. Ontdek onze favoriete najaarsklassiekers.

Ruiten

Ruiten

Hoewel ruiten nooit ver weg zijn geweest, zijn ze nu weer hotter than ever. Fijne vichy of pittige Prince-de-Galles? Dit najaar domineren ze de elegante look.

Shop ruiten

De dierenprint

Als we ergens zeker van kunnen zijn, dan is het dat dierenprints ons nooit zullen verlaten. We zijn verzot op de natuurlijke kleurencombinaties van beige, bruin en zwart, die seizoenen overstijgen. Eindeloos combineren verzekerd!

Shop dierenprints

The female suit

In de twenties maakte Coco Chanel de broek voor het eerst populair bij vrouwen. Sindsdien hebben stijlvolle vrouwen altijd een oogje gehad op de ‘vrouwelijke mannelijke look’. Een mooi aansluitend broekpak straalt kracht en zelfvertrouwen uit. En... het heeft stiekem ook iets sexy.

Shop the look
Een comfortabele boxy-jurk met grote ruiten combineert mooi met kniehoge laarzen.

De hemdjurk

Een hele outfit in één kledingstuk. Kan het nog praktischer? De hemdjurk is zo’n item dat iedere vrouw goed afgaat, ongeacht lichaamstype. Altijd stijlvol, altijd perfect combineerbaar.

Shop hemdjurken
De bloemenprint

De bloemenprint

We hebben het altijd geweten, Moeder Natuur is een fashionista! De meest vrouwelijke onder de prints is een eeuwige favoriet. Want welke vrouw houdt nu niet van bloemen? Kies dit najaar voor een bloemenprint in herfstkleuren voor een elegant-vrolijke uitstraling.

Shop bloemenprints