National Wise Women’s Day

National Wise Women’s Day

Wij geloven in de kracht van vrouwen om positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Samen kunnen we schoonheid herdefiniëren, stereotypen herschrijven en vrouwen van alle leeftijden inspireren. Daarom hebben we het initiatief genomen om 9 april uit te roepen tot de National Wise Women’s Day. Met deze campagne willen we elk jaar alle wijze vrouwen in de schijnwerpers zetten door een ode te brengen aan hun levenservaring, persoonlijkheid en manier waarop ze in het leven staan. Wijze vrouwen stralen zowel innerlijk als uiterlijk en het is onze missie om de wereld daarvan bewust te maken.

LEES HIER ONZE BRIEF AAN ALLE WIJZE VROUWEN

Er goed uitzien, is iets wat je uitstraalt en mode is een manier om je persoonlijkheid uit te drukken. Laat je inspireren door andere wijze vrouwen en wees je ervan bewust dat jij ook een rolmodel kan zijn door de manier waarop je in het leven staat. Oud is out? Nonsens! Wijze vrouwen weten wat ze waard zijn en steken zichzelf niet weg. Ze dragen hun leeftijd als een eremedaille en zien de jaren op de teller als een geschenk om te koesteren. Misschien lijkt het soms wel eens alsof je in de ogen van de maatschappij onzichtbaar bent geworden, maar met National Wise Women’s Day willen we jou uitnodigen om uit de schaduw te treden. Omdat het onze missie is om vrouwen als jij te laten stralen.

Geen enkel verhaal is hetzelfde, maar self-care en eigenliefde lopen als een rode draad doorheen de getuigenissen van de wijze vrouwen die aan het woord komen. Laten we elkaar stimuleren en steunen in onze zoektocht naar zelfontdekking, veerkracht en empowerment, waarbij we onze unieke paden omarmen en anderen inspireren hetzelfde te doen. Hoe? Lees ons National Wise Women’s Day - manifest hierboven en deel het met de vrouwen in jouw leven. Misschien is het net dat steuntje in de rug dat ze nodig hebben om uit de schaduw te treden. Of misschien wil je de wijze vrouwen bedanken die jou inspireren?

Kleur bekennen

Wij hopen alvast dat onze National Wise Women’s Day alle wijze vrouwen zal inspireren om samen de maatschappelijke stereotypen rond leeftijd te doorbreken. Vandaar onze oproep. Beken kleur en laat de wereld zien wie je werkelijk bent. Wijze vrouwen weten wat ze waard zijn en steken zichzelf niet weg. Laat ons samen de verandering zijn die we in de wereld willen zien door onszelf te laten zien. Door dit manifest te delen met de jongere vrouwen die op een dag in onze voetsporen zullen treden, kunnen we ook de generatie van morgen bewust maken van de kracht van levenservaring.

Deel jouw ‘wijze momenten’ op social media en tag de inspirerende vrouwen in jouw leven!