Vraag en antwoord

Items retourneren

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Ja, u kunt één of meerdere stukken van uw bestelling gratis terugsturen binnen de 14 dagen na ontvangst. Volg hiertoe de instructies op het retourformulier dat bij uw pakketje zit en breng uw pakketje terug naar een Mayerline winkel naar keuze of een DPD ophaalpunt.

Moet ik betalen om mijn pakketje terug te sturen?

Neen, u kunt uw pakketjes volledig GRATIS TERUGSTUREN!

Gaat het om uw volledige bestelling, dan storten we het volledige bedrag terug, exclusief de eventuele verzendkosten. Wilt u een of meer artikelen van uw bestelling houden, dan storten we de betaalde kostprijs van de geretourneerde artikelen terug, behalve de eventuele verzendkosten. Hebt u een artikel besteld tegen een bepaalde korting? Dan krijgt u uiteraard enkel het bedrag terug dat u betaald hebt.

Hoe betaalt Mayerline een retour terug?

Als u een bestelling naar een van de Mayerline winkels terugbrengt, dan gebeurt de terugbetaling volgens de betaalmethode die u hebt gekozen bij uw bestelling (Mastercard, Visa). De terugbetaling kan in dat geval soms 2 weken tijd nemen.

Opgelet: indien u betaald heeft in één van onze winkels, hebben wij uw bankrekening nodig om uw artikel terug te betalen. We vragen u om in dat geval uw rekeningnummer in te vullen op het retourdocument dat meegestuurd moet worden met het pakje. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling.