Wij nemen onze klant met liefde bij de hand en gidsen haar langs relevante modetrends en -nieuwigheden. We zijn steeds op zoek naar de juiste mix van uitbundig en subtiel, vlot en elegant, casual en verzorgd, van eigentijds en tijdloos. We denken niet in termen van wat moet of niet mag maar creëren voor onze klant een stijlvol kader. Daarbinnen helpen we haar experimenteren met stuks die vandaag kloppen en dat morgen ook nog doen.

Toegankelijk vakmanschap

Al 65 jaar maken we vakmanschap toegankelijk voor elke vrouw. Zowel op vlak van body als budget. We blijven sleutelen aan de perfecte pasvorm met aandacht voor elk soort lichaam.

Een naad die exact juist loopt, verborgen knoopjes, subtiele rugplooien, de duivel zit in de details en dat weten we. Onze materialen zijn van topkwaliteit. Ze worden in eerlijke omstandigheden gemaakt en getransformeerd tot mode die de tand des tijds ruim doorstaat. En dat alles voor een schappelijke prijs.

Details are not details, they are the design

Belgische familiewarmte

Mayerline is geboren en getogen in België. Alles begon met een gepassioneerd koppel en vandaag maakt het merk deel uit van de ambitieuze familiegroep CRG.

Familiewaarden staan dan ook centraal. We zijn zorgzaam voor elkaar, onze klant en de planeet. We geven eerlijke maar warme feedback in de winkels. We staan dicht bij elkaar en onze klant en gedijen op persoonlijke contact.

Belgian tailoring since 1957

Voor echte vrouwen

Mayerline ontwerpt voor een klant die met twee voeten in het echte leven staat en een garderobe zoekt die daarbij aansluit; stijlvol en hedendaags.

Bij jouw passen onze kleren die comfortabel en zacht zijn. Op speciale gelegenheden, maar ook tijdens je alledaagse bezigheden wil jij je immers mooi en zelfzeker voelen.

Comfort is belangrijk maar stijl net zozeer. En dat is Mayerline.