>

Dromen van verre oorden

Natural denim in beige, linnen blouses, katoenen jurken, … Ze doen je meteen wegdromen van verre oorden. Genieten van de mooie zandstranden en het okergeel van de ondergaande zon. Breng dit gevoel naar je garderobe en ga nu al het voorjaar in met een elegante én natuurlijke look.

Bekijk de collectie
Op en top vrouw in de nieuwe Améline-collectie

Op en top vrouw in de nieuwe Améline-collectie

Laat die blues maar komen! Blauw speelt dit seizoen namelijk een centrale rol in de nieuwe Améline-collectie. De trendkleuren navy, kobaltblauw en jeansblauw worden op een zeer vrouwelijke manier samengebracht met leuke details zoals kant en vrolijke strikken. Voor een zomerse, sportieve toets is de combinatie met offwhite een absolute topper.

Shop de nieuwe Améline-collectie
Jungle all the way

Jungle all the way

It’s all about nature bij Mayerline. Rode -of beter: groene- draad? Vrolijke prints die meteen doen denken aan een tropische jungle. Geen betere manier om een grijze winterdag op te fleuren! De natuurlijke lijn wordt zelfs verder doorgetrokken in de gebruikte stoffen als viscose en linnen.

Shop de jungleprint
Stijlvol in rozerood

Stijlvol in rozerood

Het voorjaar wordt steevast kleurrijk bij Mayerline. Het rozerood van een Japanse kerselaar in bloei doet uitkijken naar warme zonnestralen. Bovendien geeft de kleur een frisse boost aan je garderobe en je gezicht.

Shop de fleurige kleur

Voor meer inspiratie ... Volg ons op Instagram