Vraag en antwoord

 • Antwoord 1:

  Ja, u kunt één of meerdere stukken van uw bestelling gratis terugsturen binnen de 4 weken na ontvangst. Volg hiertoe de instructies op het retourformulier dat bij uw pakketje zit en breng uw pakketje terug naar een Mayerline winkel naar keuze. 

 • Antwoord 2:

  Neen, u kunt uw pakketjes volledig GRATIS TERUGSTUREN!

  Gaat het om uw volledige bestelling, dan storten we het volledige bedrag terug, exclusief de eventuele verzendkosten. Wilt u een of meer artikelen van uw bestelling houden, dan storten we de betaalde kostprijs van de geretourneerde artikelen terug, behalve de eventuele verzendkosten. Hebt u een artikel besteld tegen een bepaalde korting? Dan krijgt u uiteraard enkel het bedrag terug dat u betaald hebt.

 • Antwoord 3 :

  Als u een bestelling naar een van de Mayerline winkels terugbrengt, dan gebeurt de terugbetaling volgens de betaalmethode die u hebt gekozen bij uw bestelling (Mastercard, Visa). De terugbetaling kan in dat geval soms 2 weken tijd nemen. Opgelet: indien u betaald heeft met Maestro, hebben wij uw bankrekening nodig om uw artikel terug te betalen. We vragen u om in dat geval uw rekeningnummer in te vullen op het retourdocument dat meegestuurd moet worden met het pakje. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling.