Zo koesteren wij jouw vormen

Elke vrouw heeft een favoriete jurk, blouse of broek.
Mayerline kent het geheim: de pasvorm en het comfort zijn essentieel, maar ook door de vrouwelijke details en slimme hulpmiddeltjes zorgen we ervoor dat je straalt in je outfit.

Maat 40 als standaard

Waarom blijft maat 38 bij vele merken dé norm, terwijl deze maat helemaal niet overeenstemt met het gemiddelde vrouwenlichaam?

Bovendien zit er een groot verschil in de pasvormen en weet je dus nooit helemaal zeker welke maat je nu precies moet nemen.

Bij Mayerline is maat 40 de standaardmaat. Mayerline brengt bovendien een brede collectie van maat 36 tot maat 50. Dat vraagt expertise die verder gaat dan hier en daar centimeters bijtellen. Een grotere maat in dezelfde jurk vraagt vaak om een volledig aangepast model en pasvorm. Daarom maken we ook collectiestalen in maat 46.

Bij Mayerline vind je maat 38 tot en met maat 50 terug in de kledingrekken. De Améline collectie is al verkrijgbaar vanaf maat 36. Maat 40 is bij ons ook écht maat 40.

You are unique

Voor Mayerline betekent maatwerk zoveel meer dan alleen het getal in je kledingstuk. En omdat we weten dat we in elke maatvoering sowieso compromissen moeten sluiten breiden we onze betalende service ook uit met een retouche-atelier. Want elk lichaam is op haar manier uniek. Een mouw inkorten, een zoom innemen, een deelnaad uitnemen, … we bekijken samen met jou wat nodig is om een collectiestuk helemaal als gegoten te laten zitten.

Optische trucs

Welke maat je ook hebt, elke vrouw heeft zones die ze extra wil benadrukken en andere die ze liever wat camoufleert. Daarom passen we bij elk ontwerp eenvoudige stylingtrucs toe die optisch een handje helpen. Een V-hals of driekwartsmouwen suggereren bijvoorbeeld meer taille.

Een knoopje van verschil

Herkenbaar voor heel wat vrouwen: een blouse die ter hoogte van de borst lichtjes openstaat. We hebben er een hekel aan! Met een verborgen knoopje aan de binnenkant van je hemd, jurk of blouse voorkomen we dat ongemak, het knoopje zit namelijk zo dat het ongemerkt je kledingstuk in vorm houdt, zodat je er een volledige dag niet meer hoeft aan te denken.

Tot in het detail

Leg je graag het accent op je schouders, dan zijn pofmouwen echt iets voor jou: vrouwelijk, zacht en bijzonder flatterend. Let vooral ook op de afwerking. Strikjes, kant of studs op de mouwen zorgen namelijk voor de finishing touch die je outfit dat tikje extra geeft.

Comfort boven alles

Tijdens het ontwerpen speelt comfort een grote rol: enkel stoffen die goed vallen en aangenaam zitten komen in aanmerking, bovendien zorgen details voor een groot verschil. Zo is Mayerline gekend om onze comfortabel zittende, flatterende broeken. Het geheim zit ‘m in de elastische tailleband …

Bewegingsruimte

Volgens de activiteiten van de dag willen we uiteraard ook voldoende bewegingsvrijheid. De rugplooien in onze blouses en hemden creëren net dat tikkeltje extra bewegingsruimte. Ze zorgen voor een subtiele taillering, waardoor je favoriete kledingstuk erg comfortabel zit.

Details are not details, they are the design

Advies op maat

Niet helemaal zeker welke kledingstukken jou het meest flatteren?

Op zoek naar een outfit die je sterke punten naar voren haalt?

Kom eens langs in één van onze boetieks.
Onze verkoopsters nemen uitgebreid de tijd om je te helpen.

Ontdek de collectie