Mayerline is meer dan een modemerk. Al vijfenzestig jaar lang streven we naar de perfecte pasvorm met aandacht voor elk type vrouw over de leeftijdsgrenzen heen. Omdat het onze rotsvaste overtuiging is dat er geen leeftijd staat op elegantie en uitstraling. Er goed uitzien, is iets wat je uitstraalt en mode is een manier om je persoonlijkheid uit te drukken. Een wijze vrouw combineert tijdloze elegantie met het zelfvertrouwen dat ze door de jaren heen heeft opgebouwd. Wars van maatschappelijke normen en verwachtingen baant ze eigenzinnig haar weg door het leven. Ze heeft geleerd om op te komen voor zichzelf en ruimte te geven aan individualiteit en authenticiteit. Laat ons omarmen wie we zijn en elkaar inspireren.

Over de perfecte pasvorm

Met de signatuur, 'Mayerline, my fit', benadrukt Mayerline haar vakmanschap in het ontwikkelen van de perfecte pasvorm voor elk lichaam met levenservaring.

Die vakkennis vertaalt zich in collecties die balanceren tussen wat mode is en waar vrouwen zich ook echt goed in voelen.

Hoe creëren wij de perfecte pasvorm?

Omdat elke vrouw uniek is en elke lichaamsvorm een andere pasvorm vraagt, gaan onze collecties van maat 36 tot maat 50. Dat vraagt expertise die verder gaat dan hier en daar centimeters bijtellen. Een grotere maat in dezelfde jurk vraagt vaak om een volledig aangepast model en pasvorm. Daarom maken we ook collectiestalen in maat 46. Daarnaast hebben onze designers ook aandacht voor draagcomfort en duurzaamheid. De combinatie van hoogkwalitatieve stoffen en tijdloos design zorgt er bovendien voor dat Mayerline de vluchtige modetrends overstijgt. Tegelijkertijd bevat elke collectie voldoende eyecatchers om een fashion statement te maken. Met opvallende prints en vrolijke kleuren willen we ervoor zorgen dat elke vrouw haar persoonlijkheid kan laten spreken.

Mayerline, my fit gaat dus veel verder dan de perfecte pasvorm.

MAYERLINE, MY FIT
OMDAT ELKE VROUW UNIEK IS

Als Belgisch fashionlabel zijn we pioniers inzake tijdloze mode voor generaties vrouwen. ‘Mayerline, my fit’ overstijgt dan ook de holle woorden van een baseline. Het is ons engagement om mode te brengen voor élke vrouw en dankzij het vakmanschap dat we doorheen de jaren hebben opgebouwd, kunnen we onze belofte ook daadwerkelijk waar maken.

NATIONAL WISE WOMEN’S DAY

Wij geloven in de kracht van vrouwen om positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Samen kunnen we schoonheid herdefiniëren, stereotypen herschrijven en vrouwen van alle leeftijden inspireren. Daarom hebben we het initiatief genomen om 9 april uit te roepen tot de National Wise Women’s Day. Met deze campagne willen we elk jaar alle wijze vrouwen in de schijnwerpers zetten door een ode te brengen aan hun levenservaring, persoonlijkheid en manier waarop ze in het leven staan. Wijze vrouwen stralen zowel innerlijk als uiterlijk en het is onze missie om de wereld daarvan bewust te maken.

Lees meer over de campagne