Respect

Dat is één van de basiswaarden van Mayerline.

Respect voor mensen, voor hun werk, voor de omgeving. Dat eindigt voor mij niet bij het puntje van onze eigen neus maar strekt zich uit tot in de verste vertakkingen van onze werking.

Mayerline streeft met zijn fabrikanten en productleveranciers naar een langetermijnrelatie gebaseerd op wederzijds respect en erkenning.

Mensen die in goede en professionele omstandigheden zich erkend weten zijn contentere medewerkers. Dat vertaalt zich ook in hun werk.

Leveranciers

Met meer dan 70% van haar leveranciers werkt Mayerline al langer dan 5 jaar samen. Zij zijn zich allemaal bewust van de cultuur en het product van Mayerline, ze zijn vertrouwd met Mayerlines beleidslijnen inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn in het verleden al meer dan eens doorgelicht.

De voortgezette ontwikkeling en samenwerking met onze langetermijnpartners vormen een onmisbare schakel in onze inkoopstrategie: samen staan we sterk.

Meer dan 80% van onze productie gebeurt in Europa, waaronder een eigen atelier in Litouwen. Voor de productie buiten Europa werken we met ervaren ateliers die een absoluut hoogstaande kwaliteit garanderen en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel dragen.

Raadpleeg hier onze leverancierslijst

Producten

We maken tijdloze stukken die het mooiste in elke vrouw naar boven brengen. We gaan voor mode die verderkijkt dan de catwalk en de waan van de dag, want uiteindelijk wil elke vrouw gewoon kledij die ons doet stralen.

Een echt en oprecht product, gemaakt met jarenlange vakkennis. Met liefde voor vrouwen én liefde voor het vak. Geluk zit in de kleine dingen. Service en kwaliteit ook. De glimlach, daar gaan we voor.

We ontwerpen onze stukken op basis van de gemiddelde vrouw (met maat 40) en niet het gemiddelde model (met maatje 34). We hebben meer 60 jaar ervaring in het balanceren tussen wat mode is en waar echte vrouwen zich goed in voelen. Mayerline, altijd stijlvol, nooit oncomfortabel.

Steeds duurzamere materialen

Waar mogelijk gaat Mayerline voor duurzame materialen. Zo maken we graag gebruik van deels of volledig gerecycleerd polyester en viscose.

Een goed voorbeeld is ook ons wit linnen, afkomstig van een familiebedrijfje in Ierland, dat dit al tientallen jaren op een kleinschalige manier produceert.

Samenwerkingen met Lolo Deco en BAli Bali Onze kleurige manden al gezien? Deze worden handgemaakt in Madagaskar of Bali en geven zo de lokale ondernemers die samenwerken met onze partners Lolo Deco en BAli Bali de kans hun bedrijf verder te ontwikkelen.

Growing our people

Voor Mayerline zijn opleidingen van medewerkers erg belangrijk. De hele retailomgeving is in snelle verandering: digitale evoluties, klanten hebben andere koopgewoontes en verwachten een toegepaste service.

Verkoopmedewerkers en hun ondersteunende collega’s moeten continu evolueren op vlak van sociale vaardigheden, leiderschap en digitale ontwikkeling. Zij worden opgeleid om te groeien en zich aan te passen in dit veranderingsproces.