• De perfecte pasvorm voor ieder lichaam (maat 36-50)
  • Eigentijdse & vlotte kwaliteitsmode
  • 65 jaar vakmanschap

Herontdek je kleerkast !

Tijd voor de lente-update in jouw kleerkast. Kom langs op 24 & 25 maart en ga samen met ons creatief aan de slag met jouw garderobe.
Breng je eigen Mayerline-stuk mee en we creëren er een nieuw silhouet mee.

>

>

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zetten we bij Mayerline onze liefde voor het vakmanschap extra in de kijker tijdens de R.E.S.P.E.C.T. Days.

Wissel jij aan het begin van de lente ook jouw garderobe in om plaats te maken voor je lente- en zomerkleren? Dat is steevast een leuke herontdekking van je eerder gekochte Mayerlinestuks.

Breng ze nu mee naar één van onze winkels en we helpen jou om er een compleet nieuwe, eigentijdse en stijlvolle look van te maken.

Heeft een van jouw Mayerline-stuks een retouche nodig?
Geen zorgen, tijdens de R.E.S.P.E.C.T. Days zorgen we er met onze retouche-corner in Brugge, Gent, Mol, Oostende en Waasland voor dat je opnieuw piekfijn de deur uit kan.
Ook bij een aankoop uit de nieuwe collecties kan je in elke winkel terecht voor jouw gewenste retouches.

MODESHOWS LENTE-/ZOMERCOLLECTIE
Leuk nieuws! Tijdens het R.E.S.P.E.C.T. weekend ontdek je ook onze nieuwe voorjaarscollectie van op de eerste rij tijdens inspirerende modeshows.

Agenda

16 maart 2023 - Mayerline Genk
17 maart 2023 - Mayerline Waasland
23 maart 2023 - Mayerline Leuven
24 maart 2023 - Mayerline Luik

Reserveer nu jouw plaatsje rechtstreeks in de bovenstaande winkels.

<span style="display:none;">></span>

>

We roepen niet op tot inzamelen, weggooien of recycleren, dat impliceert immers dat niet meer nieuwe kleding sowieso aan herstel of vermaken toe is. Bij Mayerline is dat niet zo.

We brengen kleding die lang meegaat en dus willen we het dragen ervan ook promoten. Dat is de allereerste bouwsteen van duurzaam omgaan met je kleding: het zo lang mogelijk dragen.

Bovendien is dat ook het meest respectvolle dat je kan doen naar de mensen die elk stuk met veel liefde en vakkennis gemaakt hebben.”

Katrien De Cannière, Marketing Manager